AutentificareUtilizatorParola
Autentifică-mă automat la fiecare vizită    
Înregistrare
Înregistrare
Mesaje private
Mesaje private

Pagina de start a forumului JocuriOnline » JocuriOnline.eu

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
buna dimineata
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
spiridus

Data înscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: buna dimineata Răspunde cu citat (quote)

Draga Radu, u spui ca pb cu care vin au acelasi subiect si ca toate sunt cam la fel. dar cu ce pb ai vrea sa vin? de exp, hm ofera-mi si mie 500 euro ca trebuie sa ma mut si am nevoie de avans, sau poate ai putea sa-mi dai cateva solutii in lucrul meu cu fetita autista......si lista poate continua!
Din moemnt ce este un site dde jocuri cu ce altfel de pb as putea sa vin? normal ca tie ti se par banale ca te pricepi la ceea ce faci pe acest site....
o sa incerc pe viitor sa nu te mai deranjez cu banalitatile mele
inca mai sper ca intr-o zi voi fi foarte multumita de acest site, poate atunci cand va avea mai multe calitati decat defecte...pana atunci iti urez spor la treaba. pe curand Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bun

Data înscrierii: 11/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 8:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine e________ radu???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului JocuriOnline » JocuriOnline.eu Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum